Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Marina Hotel and Suites


Descriere

Marina Hotel Kusadasi pune la dispoziție piscină in aer liber și terasă cu vedere frumoasă la mare și portul de agrement din Kusadasi. Plaja publică este la doar 500 de metri.

Camerele de la Marina Hotel Kusadasi au aer condiționat, minibar și TV LCD cu canale prin satelit. Toate camerele oferă balcon privat cu vedere la mare sau grădină. Accesul la internet WiFi este gratuit in camere.

Restaurantul Marina servește mancăruri turcești și internaționale. Puteți să savurați o gamă de băuturi la barul hotelului. Oaspeții pot să se relaxeze cu o băutură pe terasă, in timp ce admiră apusul soarelui.

La cerere, hotelul pune la dispoziție ghid turistic. Proprietatea are magazin mic. Aceasta oferă servicii de curățenie, curățătorie chimică, călcătorie și spălătorie la un cost suplimentar.

Hotelul Marina se află la doar 1 km de centrul orașului Kușadasi, cu multe restaurante, baruri și magazine. Aeroportul Adnan Menderes Izmir este la 70 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie