Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARBEL HOTEL BY PALM WINGS


Descriere

Curățenia, confortul și personalul amabil, fac din acest hotel o alegere perfectă pentru cei care doresc o vacanța relaxanta.

Descriere:

Curățenia, confortul și personalul amabil, fac din acest hotel o alegere perfectă pentru cei care doresc o vacanța relaxanta.

Localizare:

Hotelul Marbel este situat la 1,7 km de portul din Kusadasi, la 2 km de Insula Pigeon și la 6,5 km de Long Beach. Orasul antic Efes este la 15 km, iar aeroportul Izmir la 70 km. Pana la plaja publica sunt aproximativ 2 km, hotelul pune la dispozitie transfer gratuit.

Website:

http://www.marbelhotel.com.tr

Facilitati hotel:

  Marbel Hotel Kusadasi ofera un restaurant cu preparate turcesti și internationale si un bar unde oaspetii se vor relaxa la sfarsitul zilei. Hotelul dispune de recepțte, bar la piscina, snack bar, lobby bar, disco bar, piscina pentru adulti cu secțtune pentru copii, babysitter (contra cost), sezlonguri și umbrele gratuite la piscina, programe de animatie și de divertisment, centru fitness cu echipament cardiovascular, baie turceasca, teren de tenis, billiard, tenis de masa si parcare.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt dotate cu televizor prin satelit, telefon, radio, room service, minibar, uscator de par, aer conditionat, seif (contra cost), internet (contra cost) și balcon. Sunt și camere speciale potrivite pentru turistii cu mobilitate redusă, altele au zona de relaxare separata, cu canapea si TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie