Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află la Kuşadası, chiar pe plajă, într-o zonă liniștită.

Dotări

Cele 76 de camere sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un chioșc cu ziare și un spațiu cu televizor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de transfer, la anumite ore room service, un serviciu de spălătorie, un coafor, serviciile unui valet și un medic de la hotel. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Pentru un pat suplimentar nu se percep taxe suplimentare. Stau la dispoziție un minibar și un birou și, contra cost, un seif. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, baschet și minigolf. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă plimbări cu scuterul acvatic. Tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam și terapii prin masaj. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub (gratuit). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de 2 restaurante și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie