Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Fantasia Deluxe Hotel Kusadasi


Descriere

Amplasare

Resortul, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul orașului Kuşadası, în apropiere de mare.

Dotări

Resortul cu aer condiționat oferă 298 de camere și dispune de lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile complexului de vacanță cuprind o cameră de bagaje și un schimb valutar. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale resortului se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service 24h, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un coafor. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un fax și un copiator.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio, un ceas deșteptător și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

În zilele călduroase nu trebuie să lipsească săritura în apa răcoroasă a piscinei în aer liber, în zilele mohorâte clienții pot folosi piscina acoperită. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Complexul le propune tenis celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic și scufundări subacvatice. În resortul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu o saună, un hamam și terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Resortul dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. În fiecare zi se servește un bufet bogat la micul dejun. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie