Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Kuşadası, cel mai apropiat aeroport este Samos (SMI).

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 7 etaje cu un lift și 233 de camere. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). Pe lângă un supermarket și un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și un medic de la hotel.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, un televizor, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. Activitățile numeroase și diverse propuse la locul de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă, volei, baschet și tir cu arcul. Clienților unității de cazare li se propune un program vast de sporturi acvatice, printre care plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, canoe și aqua-fitness, precum și contra cost schi nautic, plimbări cu banana și scufundări subacvatice. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic, iar contra cost biliard. Locul de cazare oferă diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj, precum și, în schimbul unei taxe suplimentare, un spa. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Unitatea de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie