Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află la câteva minute de mers pe jos din centrul orașului Kuşadası. La aeroportul Izmir - Adnan Menderes Airport (ADB) se poate ajunge în 70 de km.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul dispune de 3 săli de conferință și de o sală de banchete. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. În băi sunt disponibile un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxante. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. În ce privește timpul liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă snorkelling, scufundări subacvatice și o sală de fitness, și un spa, un hamam și terapii prin masaj contra cost. Stau la dispoziție aromoterapie și masaj de reflexoterapie la tălpi (totul contra cost). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Unitatea de cazare dispune un restaurant pentru nefumători și de un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie