Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belmare Hotel


Descriere

Amplasare

Acest hotel își întâmpină clienții la Kuşadası.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o garderobă, un schimb valutar, un chioșc cu ziare, un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, un serviciu de spălătorie și o sală de conferințe. În spațiile comune este disponibil WiFi. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Pentru parcarea mașinii, clienților le stau la dispoziție un garaj și o parcare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Dotările de bază ale camerei cuprind un telefon. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, o saună, un hamam și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un bar stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Pentru masă se poate alege între mic dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.