Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC BEACH SPA AND AQUA PARK


Descriere



Localizare:

Hotel Titanic Beach Spa Aqua Park 5* a fost deschis in 2007 si se afla pe plaja privata, la 10 km de aeroport si la 17 km de centrul orasului Hurghada. Este un complex hotelier modern, apreciat pentru serviciile sale de calitate si a facilitatilor pe care le ofera.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de receptie 24h, zona de lobby, ATM, camera de bagaje, internet Wi-Fi (gratuit), restaurante principale, restaurante a la carte, lobby bar, bar la piscina, bar la plaja, disco- bar, piscina exterioara, 2 piscine pentru copii, Aqua Park cu 17 tobogane (9 pentru adulti si 8 pentru copii), magazin de suveniruri, sala de conferinte, cinema pentru copii, servicii de transfer, spalatorie, medic (la cerere), parcare, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, centru Spa, o baie turceasca, un jacuzzi (exterior), sala de fitness (gratuit), centru de scufundari, centru de windsurfing, centru Aqua, bowling, tenis de masa, biliard, fotbal de masa, program de animatie, polo pe apa, gimnastica in apa, darts, baschet, spectacol de seara.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt echipate cu TV LCD, mini-bar, baie, uscator pentru par, aer conditionat/incalzire, seif, baby cot(la cerere), balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie