Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradise Abu Soma Resort (Ex Balina Paradise Abu Soma Resort)


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de 4 stele se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află la Safaga. Până la aeroportul Hurghada (HRG) sunt aproximativ 40 de km.

Dotări

Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Printre facilitățile resortului se numără o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Printre celelalte facilități ale resortului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service 24h contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți. Pentru asistență în comunicare și afaceri, centrul de afaceri oferă un proiector.

Locul de cazare

În majoritatea spațiilor de cazare clienții au vedere laterală spre mare de pe balcon sau terasă. Și vederea spre mare creează o ambianță plăcută în multe spații de cazare. Camerele au un pat dublu. Pot fi solicitate paturi suplimentare sau paturi pentru copii după caz. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (contra cost). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu boccia, volei de plajă, volei, baschet, tir cu arcul și pescuit, precum și cu plată - tenis, minigolf și călărie. Este disponibilă o serie variată de sporturi, printre care sporturi acvatice ca canoe și aerobic în apă, iar contra cost kitesurfing, plimbări cu banana, catamaran, snorkelling și scufundări subacvatice. În plus clienții pot alege între un joc de darts și aerobic, iar contra cost- o sală de fitness. În resort se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante cuprinde un restaurant cu aer condiționat și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Complexul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Un mic dejun bogat de la bufet (și pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce dorm până mai târziu) motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Locul de cazare acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie