Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

CONCEPT HOTEL

Hotelul, amplasat excelent in zona Hurghada , reprezinta alegerea ideala pentru cei care doresc sa imbine relaxarea cu scufundarile.

Localizare: Marlin Inn se afla la 23 km distanta de centru de scufundari Subaqua Sunrise si Malek Disha, la 1 minut distanta de plaja si la 4 km distanta de Aeroportul International Hurghada.

Puncte de interes:
-->Malek Disha
-->Insula Giftun
-->Hurghada Grand Aquarium
-->Senzo Mall

Facilitati hotel: Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant principial, un restauranta a lAa Carte cu specific Italian (pentru un sejur de 7 nopti o vizita este gratuita dar bauturile nu sunt incluse), un restaurant a lAa carte cu fructe de mare (contra cost), 4 baruri, un club, sala de conferinte, club pentru copii cu piscina si animatie, centru spa (cu sala de fitness, sauna, jacuzzi, masaj), piscina, animatie, si acces la internet gratuit in receptie.

Dotari camera: Hotelul detine un numar total de 479 camere, toate cu balcon si dotate cu aer conditionat/ incalzire, mini bar, uscator de par, seif si TV cu programe prin satelit.

Contra cost: Toate bauturile alcoolice si non alcoolice de import si imbuteliate sunt contra cost.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie