Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Long Beach (ex Hilton Long Beach)


Descriere

Hilton Long Beach Resort este situat la mai puţin de 15 minute de mers cu maşina de Aeroportul Hurghada.

Localizare

Long Beach Resort este situat la mai puţin de 15 minute de mers cu maşina de Aeroportul Hurghada si ofera parcare gratuita.

Facilitati hotel

Printre facilitati se numara: restaurant, bar, gradina, zona de plaja privata, centru de fitness, mini golf, fitness, magazin de suveniruri.

Hotelul are o piscină tip lagună, parc acvatic cu tobogane (disponibile doar pentru adulții cu înălțimea minimă de 130 cm), un club pentru copii, centru de divertisment și loc de joacă.

Complexul are 7 restaurante și 6 baruri. Restaurantul principal este D'White, restaurantul Al Dente servește preparate din bucătăria internațională, restaurantul La Casina servește preparate din bucătăria italiană, iar restaurantul Podium oferă preparate din bucătăria international, restaurantul Z'etes serveste preparate din bucătăria mediteraneană, la restaurantul Aikadolli preparate din bucătăria nubiană și preparate din bucătăria asiatică la restaurantul Happy Buddha si toate acestea necesită rezervare prealabilă.

Personalul resortului poate ajuta la organizarea de sporturi nautice sau safari cu jeepul în deșert.

Facilitati camere

Fiecare camera are un televizor si o zonă de relaxare cu o canapea, telefon, AC, balcon si o baie modernă. Acestea pot avea vedere spre munte, gradine, piscina sau spre mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Camera pentru bagaje
Bar