Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aflat la doar 10 minute de mers cu masina de centrul orasului Mahdia, Mahdia Palace oferă o piscină interioară si in aer liber, 3 terenuri de tenis si un centru de infrumusetare cu hamam, saună si tratamente corporale.

Decorate in stil modern, cu elemente tunisiene, camerele hotelului Mahdia Palace sunt dotate cu aer conditionat si au balcon cu vedere la piscină sau la grădină. Toate camerele includ o baie privată.

Micul dejun tip bufet este disponibil zilnic la Mahdia Palace, iar restaurantul proprietătii oferă o gamă largă de preparate internationale sau tunisiene. După micul dejun, vă puteti relaxa pe terasa la soare.

Cu masina, hotelul este la 8 minute de muzeul orasului Mahdia si la 9 minute de gara din Mahdia. Hotelul oferă parcare gratuită, un loc de joacă pentru copii si servicii de baby-sitting. Borj El Kebir este la 9 minute de mers cu masina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie