Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Mouradi Port El Kantaoui


Descriere

Access internet Wi-Fi

Situat în apropierea restaurantelor, barurilor și cluburilor

Aqua Park-ul „Aqua Palace

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

El Mouradi Port El Kantaoui a fost deschis în anul 1985 și se întinde pe o suprafață de 120.000 mp. Anual au loc renovări parțiale.



Principalele puncte de atracție

Access internet Wi-Fi

Situat în apropierea restaurantelor, barurilor și cluburilor

Aqua Park-ul „Aqua Palace

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz și cină tip bufet

Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale

Acces internet Wi-Fi, sală de bridge, darts, tenis de masă, tir cu arcul, mini-golf, teren de tenis / fotbal / basket / volei, volei pe plajă, hidrobiciclete, kayak



Locatia

El Mouradi Port El Kantaoui este amplasat la o distanță de 14 km de orașul Sousse, la 29 km de Aeroportul din Monastir, la 35 km de Aeroportul din Enfidha și la 139 km de Aeroportul din Tunis. La o distanță de 3 km se află portul de agrement Port El Kantaoui, terenul de golf „El Kantaoui” cu 36 de găuri, Aqua Park-ul „Aqua Palace” și un parc de distracții.



Soare si mare

Plajă proprie; 2 piscine exterioare cu secțiuni pentru copii, piscină interioară; Șezlonguri, umbrele și saltele gratuite atât la plajă, cât și la piscină; Prosoape – contra cost.



Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet „Carthage”, restaurant pizzerie „Kerkena”, restaurant pe plajă; Baruri: Asfar” Bar, „Salakta” Bar, Pool Bar, Moorish Cafe, Beach Bar, Disco.



Sport și relaxare

Centru Wellness & SPA: baie turcească, saună, tratamente faciale și corporale, manichiură, pedichiură, sală de fitness; jocuri video, biliard, sală de bridge, darts, tenis de masă, tir cu arcul, mini-golf, teren de tenis / fotbal / basket / volei, volei pe plajă, echitație, plimbări cu cămila, teren de golf în apropiere, sporturi nautice: windsurfing, canoe, jet ski, ski nautic, catamaran, scuba diving, pescuit, hidrobiciclete, kayak.



Facilități pentru copii

Mini Club (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani), Club Teenager (pentru copii cu vârsta cuprinsă între 13-17 ani), spațiu de joacă, mini-disco, lecții de dans, petreceri pe plajă, babysitter (contra cost).



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi, sală de bridge, darts, tenis de masă, tir cu arcul, mini-golf, teren de tenis / fotbal / basket / volei, volei pe plajă, hidrobiciclete, kayak.



Facilități contra cost

Centru Wellness & SPA: baie turcească, saună, tratamente faciale și corporale, manichiură, pedichiură, sală de fitness; jocuri video, biliard, echitație, plimbări cu cămila, teren de golf în apropiere, sporturi nautice: windsurfing, canoe, jet ski, ski nautic, catamaran, scuba diving, pescuit.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 494 de camere, distribuite astfel:

376 camere duble - cca. 16 mp;

92 camere triple - cca. 20 mp;

19 camere cvadruple - cca. 34 mp;

6 suite Junior - cca. 41 mp, dormitor și living.

Dotări camere: baie cu duș, uscător de păr, aer condiționat, TV satelit, telefon, acces internet Wi-Fi, mini-bar, seif, balcon / terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.