Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ibis One Central - World Trade Centre Dubai


Descriere

Ibis One Central se află in apropiere de Sheikh Zayed Road, langă Dubai World Trade Centre. Hotelul oferă un restaurant asiatic fusion, un bar cu tematică cubaneză și divertisment live, săli de ședințe și o sală de fitness complet echipată. De asemenea, există WiFi gratuit și parcare cu valet.

Toate camerele de la Ibis One au design modern, in culori neutre, un birou, un minifrigider, un seif și un TV cu ecran plat cu diverse canale internaționale. Băile private sunt echipate cu duș și uscător de păr.

Oaspeții pot să savureze diferite preparate inovatoare asiatice fusion la Wok & Co și să se relaxeze la Cubano-Lito Bar & Grill, cu băuturi originale și spectacole de muzică live.

Hotelul se află la cațiva pași de stația de metrou World Trade Centre și la doar 15 minute cu mașina de Aeroportul Internațional din Dubai (DXB). De asemenea, hotelul este aproape de Burj Khalifa, Dubai Mall și plaja Jumeirah. Este disponibil și un serviciu de transfer gratuit la plajele și mallurile importante.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie