Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hootelul Grand Central se află in cartierul popular Deira din Dubai, la 2 minute de mers cu masina de Muzeul Dubai. Oferă o saună si o piscină in aer liber. In zonele publice este disponibil WiFi gratuit.

Unitătile de cazare au aer conditionat, minibar, aparat de ceai/cafea, precum si zonă de relaxare cu canapea. Baia proprie este dotată cu halat de baie, papuci, precum si loțiuni si șampoane gratuite.

Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de la piscină. Proprietatea are un centru de fitness, precum si recepție cu program nonstop. Hotelul Grand Central oferă, de asemenea, un centru de afaceri bine dotat, cu acces la internet prin cablu.

Restaurantul Hotelului Grand Central servește un bufet bogat de mic dejun. Barul oferă băuturi răcoritoare, precum si gustări ușoare cu specific regional. Pentru oaspetii care doresc să ia masa in cameră, Hotelul Grand Central oferă room service.

Aeroportul Internațional Dubai se află la 5 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie