Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Situat in Amoudara, la mai putin de 300 de metri de plajă, hotelul Vanisko oferă o piscină de 200 m², o piscină pentru copii si un bar langă piscină. De asemenea, asigură un restaurant si camere cu acces gratuit la internet WiFi si vedere la mare, la piscină, la munte sau la zona inconjurătoare.

Amenajate cu un balcon, toate camerele hotelului Vanisko sunt dotate cu aer conditionat, frigider, seif si TV. Fiecare unitate are o baie privată cu dus sau cadă si uscător de păr. Unele camere includ un TV LCD de 32 inch. La sosire se oferă o băutură de bun venit.

Oaspetii se pot relaxa pe sezlongurile de langă piscină si pot savura băuturi răcoritoare la barul alăturat. Restaurantul proprietătii propune arome mediteraneene pentru mic dejun, pranz sau cină.

Serviciile suplimentare includ o receptie deschisă nonstop, un depozit de bagaje si o sală de conferinte. Proprietatea asigură parcare privată gratuită.

Centrul orasului Heraklion este la 2,5 km de hotelul Vanisko, iar portul din Heraklion se află la 5 km. Aeroportul International din Heraklion este la 8 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie