Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Ida Village se afla pe versantul unui deal, la 300 de plaja si la 700 m de centrul localitatii Hersonissos. Aeroportul din Heraklion este la 22 km.

Tip masa: mic dejun, fara masa.

Dotari camere: Toate tipurile de camera (apartament superior cu 1 camera; apartament cu 2 camere; apartament superior cu 2 camere; maisonette superior cu 2 camere; apartament superior cu 3 sau 4 camere) sunt dotate cu baie, aer conditionat, televizor, seif, ifi, cuptor cu microunde, chicineta, uscator de par, telefon, terasa su balcon.

Facilitati hotel: piscina exterioara (sezonal), piscina pentru copii,sezlonguri si umbrele, terasa, gradina, restaurant, bar, snack bar, Wifi peste tot in resort gratuit, parcare privata, biliard, teren de tenis, tenis de masa.

Plaja: Plaja cu nisip, sezlonguri si umbrele contra cost.

Web: https://www.idavillage.gr/location/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri
Transfer: durata transferului din aeroportul Heraklion este de aproximativ o ora.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie