Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Erato Hotel (Crete)


Descriere

Descriere: Construit in stilul traditional cretan si recent renovat, acest mic hotel de familie consta in 36 unitati de cazare.

Tip masa: Demipensiune.

Localizare: Erato Hotel este situat in statiunea Gournes, la 900 m de plaja si la 12 km de aeroportul capitalei Heraklion

Dotari camere: Erato Hotel dispune de 2 camere single standard (aprox. 19mp), 29 camere duble standard (aprox. 20 mp) si 5 Junior Suites cu 1 dormitor (aprox. 42 mp). Toate sunt dotate cu aer conditionat, telefon (cu plata), seif (2 euro/zi), TV satelit, frigider, baie cu dus, uscator de par, balcon/terasa (exceptand camerele single). Suitele dispun si de chicineta utilata cu aragaz electric, cuptor cu microunde, filtru de cafea, fierbator electric, vesela, masa si scaune de bucatarie.

Facilitati hotel: Erato Hotel asigura clientilor receptie 16 ore/zi, salon, colt vizionare TV, camera pentru bagaje, schimb valutar, wi-fi gratuit in toate zonele publice, piscina (10:00-18:30), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, roof garden, doctor (la cerere, cu plata), prim ajutor. Hotelul dispune de un restaurant principal tip bufet cu terasa (bucatarie greceasca si internationala), taverna a la carte cu terasa si snack bar. Se organizeaza seri grecesti si barbeque cu muzica live si dansuri (cu plata), tenis de masa, datrs, sporturi acvatice (cu plata).

Facilitati pentru copii: Hotelul Erato asigura pentru copii loc de joaca, iar pentru infanti pat la cerere, contra cost) si scaune speciale (la cerere, gratuit).

Clasificarea oficiala: 3 stele

Pagina web: https://www.hotelerato.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.