Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:

La 600 m de hotelul Blue Sky Apartments exista o plajă amenajata cu șezlonguri și umbrele de soare contra cost. Orașul Malia este la aproximativ 200 m, zona de cumparaturi,restaurante si baruri se află la aproximativ 300 m fata de hotel. Exista o statie de taxi la aproximativ 500m distanta si o statie de autobuz la 300m.
De la hotel se poate ajunge la următoarele atracții: Malia Strip (la aproximativ 400 m), Muzeul Popular Lixnostatis (la aproximativ 5 km), Aquaworld Aquarium, Acqua Plus Waterpark și Labyrinth Park, aeroportul (CHQ) este de aprox. 180 km distanta , un alt aeroport (HER) este situat la cca. 30 km distanta.

Dotări

Recent renovat in 2017, hotelul  dispune de 16 camere si recepție (check-in de la 14:00, check-out pană la 12:00) ,WiFi - ul este disponibil gratuit. Serviciile medicale sunt disponibile contra cost.

Bedroom Standard Apartment (GardenView/Balcony):
Cu pat dublu sau pat twin, chicinetă, balcon, ceainic (gratuit), internet (gratuit), seif (gratuit) și TV cu ecran plat cu radiodifuzori locali, precum și aer condiționat (contra cost). Baie cu dus.

Informatii suplimentare:

Limbi vorbite: engleza. Modalitati de plata acceptate: Visa si Euro/MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie