Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Inconjurat de o vegetatie luxurianta si o priveliste superba catre mare, hotelul Karina este ideal pentru familiile si cuplurile in cautare de relaxare, complexul intampinandu-si oaspetii intr-o atmosfera linistita.

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Benitses, de pe coasta de est a insulei Corfu, la 12 kilometri de aeroport, 14 kilometri de centru, portul central, Fortareata Veche si de Templul lui Artemis, 5 kilometri de palatul Achillion, 16 kilometri de parcul de distractii acvatic Aqualand, 36 de kilometri de Castelul Angelokastro.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitie urmatoarele servicii si facilitati: piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele pentru soare, acces gratuit la internet prin wifi, bar si restaurant,  terasa, sala de jocuri, serviciu zilnic de menaj, birou de turism, receptie deschisa 24/7.

Facilitati camere
Hotelul Karina detine 23 de camere in total ce dispun de balcon, aer conditionat, TV-LCD, telefon, frigider, uscator de par, baie cu dus sau cada si articole de toaleta.

Plaja
Plaja cu nisip si pietris Benitses se afla la circa 1 kilometru de hotel, distanta pana la aceasta putand fi parcursa in doar 15 minute de mers pe jos. Zona de plaja detine titlul de Steag Albastru ca certificare a calitatii apelor sale si dispune de facilitati precum sezlonguri ( ce pot fi inchiriate contra-cost), cabine de schimb, toalete si dusuri publice. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Restaurant
Piscina exterioara
Bar