Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Designul deosebit, locatia privilegiata si atmosfera calda si primitoare, fac ca hotelul Ithea Suites sa se bucure de admiratia turistilor care stiu ca fac cea mai buna alegere cand decid sa-si petreaca vacanta in acest loc special.Facilități copii:
Hotelul este potrivit pentru familii cu copii, cei mici putând beneficia de o mulțime de facilități create exclusiv pentru aceștia, printre care o piscină de mică adâncime, loc de joacă și un miniclub unde se pot bucura de diverse jocuri și activități distractive.

Sport și agrement
Hotelul dispune de facilități precum: teren de fotbal, teren de golf, tenis de masă, biciclete de închiriat, sală de sport, jacuzzi, sauna, centru SPA (toate acestea fiind contra cost), piscină olimpică, sporturi nautice.

Facilitati camere
Fiecare junior suite (40 mp) dispune de o singură încăpere spațioasă, open plan, cu balcon mare, aer condiționat (gratuit), seif (contra cost), TV satelit, internet wi-fi (contra cost), telefon, baie cu duș sau cadă, uscător de păr. Toate camerele sunt cu vedere la mare.

Facilitati hotel
Hotelul este construit în formă de un amfiteatru şi oferă arhitectură în stil mediteranean cu elemente neo-clasice. Hotelul dispune de magazin, bar, restaurant, internet wi-fi gratuit în spațille publice, piscină interioară, piscină în aer liber, piscină pentru copii, bar la piscină, şezlong-uri și umbrele gratuit la piscină și miniclub pentru copii.

Localizare
Hotelul este situat în statiunea Ermones, amplasat pe plajă cu nisip și pietricele, ofera o vedere panoramică la Marea Ionică.Parcul acvatic Aqualand fiind la mai puţin de 5 km distanță. Hotelul este situat la 15 km distanță față de capitala insulei. La numai 400 metri se află stația de autobuz.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Parcare
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
Acces internet