Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul SIRENE BELEK este construit pe o suprafata de 120000 mp si dispune de 426 camere repartizate in cladirea principala cu 6 etaje si in cele 5 vile cu cate 2-3 etaje. A fost renovat in anul 2015.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat la 25 km de aeroportul Antalya, la 40 km de centrul orasului Antalya si la 10 km de orasul Belek.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: aer conditionat centralizat, TV LCD, mini bar, telefon, seif, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, halat de baie si papuci, balcon sau terasa.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte (italian, turcesc, pescaresc, chinezesc), patiserie, 7 baruri, 2 piscine exterioare din care una olimpica, aquapark cu 5 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara, internet in zonele publice, terenuri de tenis, teren de fotbal, tenis de masa, darts, boccia, badminton, basket, aerobic, gimnastica, zumba, voley pe plaja, mini biblioteca, jocuri la piscina, pista de alergare, programe de animatie, muzica live, sali de conferinta, sauna, hammam, centru fitness.
Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, fresh-uri din fructe, bauturi alcoolice premium, inghetata ambalata, internet de mare viteza, lectii de tenis, echipament si nocturna pentru tenis, teren de fotbal, biliard, sporturi acvatice, masaj si alte tratamente corporale, servicii medicale.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: club pentru copii pe categorii de varsta 0-3 ani, 47 ani si 8-12 ani, jocuri si activitati, restaurant pentru copii.

Plaja:Hotelul este situat pe plaja cu nisip si pietricele cu o lungime de 300 m. Dispune si de ponton la plaja. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.sirene.com.tr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie