Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel este la Konakli.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție. Hotelul oferă un serviciu de spălătorie. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (contra cost) în spațiile comune. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Telefonul, televizorul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. O terasă însorită invită la zăbovit. O cadă cu hidromasaj îndeamnă la relaxare (contra cost). Activitățile cu plată de petrecere a timpului liber în unitatea de cazare includ o saună, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele. Contra cost există și băuturi nealcoolice și băuturi alcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie