Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in golful unde padurea Sorgun intalneste Marea Mediterana. Centrul Side este la aproximativ 6 km si aeroportul din Antalya este la aproximativ 70 km.

Facilitati camere: Construit in anul 2002 si renovat in iarna 2011-2012, acest hotel se afla intr-o gradina frumoasa si este raspandit peste 9 cladiri cu 824 camere. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, uscator de par, TV satelit, telefon direct, mini-bar (taxa locala) si seif (taxa locala). Unele camere nu au balcon sau terasa.

Facilitati hotel: Facilitatile hotelului includ piscina in aer liber cu tobogane, piscina interioara, centru de fitness, masaj, sauna si baie turceasca. Alte facilitati de agrement includ 3 terenuri de tenis, 1 teren de multi-scop, volei pe plaja, mini-fotbal, discoteca de interior si in aer liber, sala TV, biliard, internet cafe, sporturi nautice (taxele locale), divertisment de noapte si de zi. Oaspetii mai tineri se pot bucura de 2 piscine in aer liber, o piscina interioara, animatie pentru copii, loc de joaca, mini-club si un snack bar pentru copii.
Optiuni de luat masa disponibile includ doua restaurante cu locuri in interior si in aer liber, snack bar si un snack bar pentru copii (ore limitate), precum si o patiserie, bar pe plaja, bar discoteca si bar.
Servicii clienti includ receptie 24 de ore, schimb valutar, sali de intalnire, serviciu de spalatorie, coafor, room service 24 de ore, galeriile comerciale si medic de garda (24 de ore).
Facilitate contra cost: -centrul spa- sauna-baia turceasca- masajele-pelling-nocturna terenului de fotbal-sporturile acvatice-bauturile de import, cele imbuteliate, fresh-ul de fructe si toate bauturile servite in Disco club dupa ora 01:00-cafeaua turceasca-inghetata, popcorn, vafe-mini bar si seif-serviciile de curatatorie-Internet caf-ul si internetul wi-fi din camere-serviciu de room service

Pagina web: www.tthotels.com/hotel/pegasos-world.

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie