Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YANTRA HOTEL


Descriere

Hotelul Yantra a fost construit in anul 1976, dar renovat complet in 2019. Este o locatie confortabila si a devenit indragit de turisti datorita diverselor facilitati, a meniului variat si tarifelor atractive.

Descriere :

Hotelul Yantra a fost construit in anul 1976, dar renovat complet in 2019, este o locatie confortabila si a devenit indragit de turisti datorita diverselor facilitati, a meniului variat si tarifelor atractive.

Localizare :

Acest hotel este localizat în Sunny Beach, la cca 800m de centrul statiunii si la 200m de plaja. Oraşul istoric Nessebar se află la doar 10 minute de mers cu maşina.

Facilitati hotel:

Hotelul este dotat cu receptie, zona de lobby cu bar, seif la receptie, Wi-Fi, centru de schimb valutar, restaurant principal, piscina, bar la piscina, asistenta medicala, centru pentru inchirieri biciclete, teren de joacă pentru copii, sala fitness, parcare.

Facilitati camere:

Camerele de la hotel pun la dispoziţie balcon, aer conditionat, Wi-Fi, racitor, telefon, Tv satelit, baie cu dus. Studiourile beneficiaza de chicinete. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.