Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Daca sunteti in cautarea petrecerii unui sejur intr-un cadru confortabil si elegant, hotelul Ivana Palace 4* este alegerea ideala, unde va puteti relaxa si bucura de zilele libere. Hotelul a fost renovat complet in 2010, iar apoi reclasificat.

Descriere :

Hotelul a fost renovat complet in 2010, iar apoi reclasificat. Daca sunteti in cautarea petrecerii unui sejur intr-un cadru confortabil si elegant, hotelul Ivana Palace 3*, este alegerea ideala, unde va puteti relaxa si bucura de zilele libere.

Localizare :

 Hotel Ivana Palace este amplasat in nordul statiunii Sunny Beach, la 2 km de Sveti Vlas, la 200m de plaja, si la 1km de centru statiunii.

Website:

 https://ivanapalace.eu/

Facilitati hotel:

Hotelul ofera receptie cu zona de lobby si bar, birou de turism, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, masaj, jacuzzi, sauna, salon de infrumusetare, cabinet medical, restaurant principal, restaurant a-la-carte, baruri, sala de conferinte, sala de fitness, gradina, lift, terasa, magazine, sala de conferinte, parcare, Wi-Fi.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu baie cu cada, TV satelit, balcon, minibar, telefon, uscator pentru par, Wi-Fi,aer conditionat, pardoseala-mocheta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie