Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Primasol Sunrise a beneficiat de modernizari si renovari continue, ultima avand loc in 2013. Hotelul este unul apreciat de gurmanzi, dar si de familiile cu copii, oferind o mare varietate de activitati recreationale, camere cu un confort sporit, fiind unul din cele mai cautate hoteluri din Nisipurile de Aur.

Descriere :

Hotelul Primasol Sunrise a beneficiat de modernizari si renovari continue, ultima avut loc in 2013. Hotelul este unul apreciat de gurmanzi, dar si de familiile cu copii, oferind o mare varietate de actvitati recreationale,camere cu un confort sporit, fiind unul din cele mai cautate hoteluri din Nisipurile de Aur.

Localizare :

Hotel Primasol Sunrise  este amplasat in partea centrala a statiunii Nisipurile de Aur, inconjurat de un parc natural minunat, la cca 350 metri de plaja,

Website:

https://hotelsunrise-bg.com/

Facilitati hotel:

Hotel Sunrise dispune de receptie, zona de lobby, restaurant clasic, restaurant cu terasa, 3 piscine exterioare cu sectiune pentru copii, bar la piscina, piscina interioara, jacuzzi, fitness, loc de joaca pentru copii, casa de schimb valutar, lobby bar, snack bar, magazin, aromaterapie, tenis de masă, volei, baschet și tenis, club PrimaKids, darts, bowling, biliard, parcare.

Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu baie moderna cu cabina de dus, uscator pentru par, cosmetice de baie, aer conditionat, telefon, TV satelit, minibar, balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie