Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MELIA GRAND HERMITAGE HOTEL


Descriere

Melia Grand Hermitage Hotel se află la doar 100 de metri distanță de malul mării, asigurând acces rapid și ușor către plajă și către frumusețile Mării Negre. Situat într-o locație liniștită, amplasată pe panta unui deal, hotelul oferă o perspectivă panoramică asupra mării și a împrejurimilor. Înconjurat de terase verzi, care adaugă prospețime și frumusețe peisajului, hotelul creează o atmosferă relaxantă și plină de liniște pentru oaspeți.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă variată de facilități, inclusiv 5 restaurante, 6 baruri și bistro-uri, 7 săli de ședințe și o sală de bal, grădină exterioară, serviciu în cameră, servicii de spălătorie și curățătorie chimică, magazin, bancomat, servicii medicale de urgență, schimb valutar, coafor, parcare contra cost, depozit de bagaje, serviciu de portar, piscină interioară și exterioară, piscine pentru copii și atracții acvatice pentru bebeluși, piscină pentru sport, tobogane acvatice, centru spa, sală de sport cu tenis de masă, biliard și fotbal de masă, teren de volei, tir cu arcul în aer liber.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, minibar, seif, Wi-Fi, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie