Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Luna este situat la doar 50 de metri de o plajă liniștită și la aproximativ 500 de metri de centrul animat al stațiunii. Aflat în mijlocul naturii, este înconjurat de parcul natural răcoros al pădurii, oferind o atmosferă relaxantă și plină de aer curat. În același timp, beneficiind de proximitatea sa la plaja uimitoare, oaspeții se pot bucura cu ușurință de soarele strălucitor și de adierea mării.

Facilități hotel

Hotelul oferă un restaurant principal spațios, un restaurant a la carte cu o vedere unică la mare, un bar în zona receptiei, un bar lângă piscină, un club de noapte, o piscină interioară încălzită, o piscină exterioară , șezlonguri și umbrele în jurul piscinei,  un salon de înfrumusețare, o sală de fitness, o masă de biliard, tenis de masă, un magazin, un birou de schimb valutar și un centru de balneo-vindecare și spa.
Pentru cei mici, hotelul oferă gratuit pătuț pentru bebeluși la cerere, scaune înalte în restaurant, secțiuni dedicate copiilor în piscinele interioare și exterioare, o cameră de joacă pentru copii și programe de animație special concepute pentru ei.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, telefon, minibar, baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie