Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel modern si elegant, cu servicii de o calitate excelenta, este o alegere inspirata pentru petrecerea vacantei de vara pe litoralul bulgaresc.

Descriere :

Hotel modern si elegant, cu servicii de o calitate excelenta , este o alegere inspirata pentru petrecerea vacantei de vara pe litoralul bulgaresc.

Localizare :

Hotelul Kristal este situat in Nisipurile de Aur, intr-un cadru natural verde si cu o frumoasa gradina de flori, la cca 450 metri distanta de plaja si de zona centrala.

Facilitati hotel:

Hotel Kristal dispune de receptie, zona de lobby, restaurant principal, restaurant fast food, coktail bar la piscina, lobby bar, piscina esterioara cu sectiune pentru copii, sala fitness, teren de tenis, mini fotbal, tenis de masa, darts, loc de joaca pentru copii, centru wellnes cu piscina interioara cu incalzire, Jacuzzi, baie de aburi, masaj si frizerie, seif in camera, biliard, jocuri electronice, Wi-Fi in zonele publice si in camere, parcare.

Facilitati camere:

Toate camerele ofera TV satelit, telefon, minibar, aer conditionat, baie cu cabina de dus, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie