Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MERIC HOTEL


Descriere

Hotelul Meriç este situat în golful Turunç, un oraș tip boutique din Marmaris, unde albastrul și verdele se îmbină, cu standarde de 4 stele și la 100 de metri de mare. Hotelul Meriç are 82 de camere Standard și 15 de camere Suite. Oferă o vacanță de vară minunată în inima naturii, înconjurat de mare și de pini.

Descriere hotel

Hotelul Meriç este situat în golful Turunç, un oraș tip boutique din Marmaris, unde albastrul și verdele se îmbină, cu standarde de 4 stele și la 100 de metri de mare.
Hotelul Meriç are 82 de camere Standard și 15 de camere Suite. Oferă o vacanță de vară minunată în inima naturii, înconjurat de mare și de pini.
 

Localizare

Situat în Marmaris, la doar 100 de metri de plaja cu nisip sau pietriș, Meric Hotel se bucură de o poziție privilegiată față de mare.
Hotelul se află la o distanță de 340 km față de Antalya și 120 km față de Aeroportul Dalaman.

Facilități hotel

La Meric Hotel, oaspeții se bucură de un restaurant cu mâncare în stil bufet, oferind preparate din bucătăria internațională la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi savurată în interior sau în aer liber, pe terasă, în funcție de condițiile meteorologice. Barul hotelului completează experiența cu diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.
Printre facilitățile oferite se numără centrul de wellness și spa, unde oaspeții pot experimenta diferite tratamente de înfrumusețare, masaje și ședințe de saună. Baia turcească și tratamentele faciale adaptate tuturor tipurilor de ten sunt, de asemenea, disponibile. Piscina în aer liber, echipată cu șezlonguri, prosoape și umbrele de soare, îi așteaptă pe cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze, oferind și un bar pentru degustarea băuturilor alcoolice sau răcoritoare.

Facilități camere

Camerele confortabile de la Meric Hotel au pardoseala de gresie/marmura, aer conditionat, TV cu canale prin satelit si seif, minibar, baie cu cada sau dus prevazuta cu foehn, balcon cu vedere la mare sau munte.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.