Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Alkan a fost construit în anul 2007, suprafață totală de 2100 mp, ultima renovare a fost făcută în 2011. Hotelul este format dintr-o clădire de 6 etaje cu 55 camere standard. Acesta este situat la 90 km de aeroportul orasului Dalaman, la 1 km de centrul orasului Marmaris, pe linia a doua, la 90 m de plaja publica.

Descriere

Hotelul a fost construit in anul 2007, pe o suprafata de 2100 mp, si este format dintr-o cladire de 6 etaje cu 55 camere standard, amenajate confortabil. Plaja publica aflata la cateva minute de locatie ofera turistilor un cadru excelent de vacanta, inconjurata de nisip fin si amenajata cu umbrele, sezlonguri si saltele contra cost.

Localizare

Este situat la 90 km de Aeroportul Dalaman, la 1 km de centrul orașului Marmaris, pe a două linie de la mare, de 90 metri peste drum de plajă municipală.

Website:

https://www.alenzsuite.com/en/gallery/general/6

Facilitati hotel

Alkan pune la dispozitia clientilor sai receptie deschisa non-stop, internet Wi-Fi in zonele publice, restaurant principal, restaurant a la carte (bucatarie internationala, contra cost), 3 baruri, piscina exterioara, piscina pentru copii, umbrele, sezlonguri si saltele gratuite la piscina. De asemenea, puteti beneficia de urmatoarele activitati si facilitati: loc de joaca pentru copii, ping-pong, biliard, darts, posibilitatea de a practica sporturi de apa. Hotelul ofera room service, spalatorie si birou de turism.

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt spatioase si dispun de aer conditionat, televiziune cu programe prin satelit, room service (contra cost), telefon, mini-bar (gol), seif (contra cost), baie, uscator de par, balcon. Curatenia in camere se face zilnic, iar schimbarea lenjeriei are loc de doua ori pe saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie