Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PONZ HOTEL


Descriere

Hotel Ponz este situat la doar 100 m de plaja Ladies Beach. Hotelul va ofera o experienta relaxanta la centrul spa, baie turcească, masaj, sauna. Hotelul dispune de o piscina exterioara si de o piscina pentru copii. Aeroportul Adnan Menderes din Izmir se află la 80 km.

Descriere:

Hotelul Ponz a fost renovat in anul 2013, reprezentand una dintre alegerile inspirate pentru turistii care isi doresc o locatie curata, intr-o zona buna si la un tarif decent. Hotelul este clasificat la trei stele, dar confortul si locatia il recomanda si turistilor mai pretentiosi.

Localizare:

Hotelul beneficiaza de o locatie foarte buna, la numai 100 de metri de vestita Plaja a Doamnelor (Ladies Beach) si la 2 km de centrul statiunii Kusadasi, unde puteti ajunge extrem de facil, o statie de microbuz se afla la doar 10 metri de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este cel din Izmir, situat la 80 de km de Hotel Ponz.

Website:

http://www.ponzhotelkusadasi.com/

Facilitati hotel:

Oaspetii hotelului se pot delecta cu gustoase preparate europene sau locale, in restaurantul cochet, relaxa la piscina in aer liber, la sauna, la baia turceasca sau pot opta pentru o sedinta de masaj(contra cost) la centrul wellness. Terasa de la piscina, dotata cu sezlonguri si umbrele de soare este completata de o zona dedicata petrecerii timpului liber intr-o maniera activa, aici se afla o masa de tenis, una de billiard si un panou pentru darts. Hotelul are un bar spatios care serveste diverse bauturi intr-o atmosfera placuta, de vacanta.

Facilitati camere:

Camerele sunt decorate cu gust si dotate cu tot confortul - aer conditionat, telefon, televizor cu ecran plat, frigider, zona speciala pentru servirea mesei, facilitati de calcat, baie cu articole de toaleta gratuite si uscator de par, balcon.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.