Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KUSADASI PALM WINGS BEACH RESORT


Descriere

Kusadasi Palm Wings Beach Resort a fost construit în anul 1998 și renovat în anul 2013. Hotelul dispune de un total de 346 camere.

Descriere

Kusadasi Palm Wings Beach Resort a fost construit în anul 1998 și renovat în anul 2013. Hotelul dispune de un total de 346 camere.

Localizare

Hotelul este situat pe malul marii, la 15 km de centrul orasului Kusadasi, in statiunea Davutlar, una dintre cele mai frumoase statiuni de vacanta din Marea Egee. Complexul pune la dispozitie o plaja privata amenajata cu șezlonguri, umbrele și saltele gratuite, iar in gradina frumos amenajata veti putea regasi pacea și linistea naturii.

Website:

http://www.palmwings.com.tr/

Facilitati hotel

     Kusadasi Palm Wings Beach Resort dispune de restaurant principal, 3 restaurante a la carte, 4 baruri, 1 piscina exterioara, tobogane cu apa, cabinet medical, coafor, lant de magazine, spalatorie, curațatorie chimica, wireless in lobby. Activitatile oferite gratuite sunt: baie turceasca, sauna, aerobic, program de animatie, volei, iar contra cost: masaj, tenis, biliard, internet cafe, sporturi acvatice. La piscina și pe plaja - umbrelele, saltelele si sezlongurile sunt gratuite. Pentru copii resortul pune la dispozitie piscina, loc de joaca si mini club (4-12 ani).

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, aer condiționat, televizor, telefon, mini-bar, seif, balcon sau terasa, curatenia în camere se efectuează zilnic. Capacitatea totala este de 346 de camere, acestea fiind impartite în camere standard, de familie, camere superioare și royal suite. Camerele elegante și confortabile ale resortului Palm Wings Beach prezintă o atmosfera calda și primitoare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie