Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA FANTASY HOTELS SPA


Descriere

Aqua Fantasy Hotel & Spa este un hotel de 5 stele situat pe plaja Pamucak, construit în anul 2002, ultima renovare fiind în 2012. si deschidere la mare. Hotelul este recomandat pentru cazarea familiilor cu copii, acest lucru datorandu-se faptului că toate camerele standard dispun de un pat matrimonial dublu si un pat suplimentar.

Descriere

Aqua Fantasy Hotels Spa este un hotel de 5 stele situat pe plaja Pamucak, construit în anul 2002, ultima renovare fiind în 2012.  si deschidere la mare. Hotelul este recomandat pentru cazarea familiilor cu copii, acest lucru datorandu-se faptului că toate camerele standard dispun de un pat matrimonial dublu si un pat suplimentar. Hotelul dispune de unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Turcia, cu o gamă variata de tobogane rapide, care strabat tot parcul, precum și piscina cu valuri. 

Localizare

Hotelul este situat la 55 km de aeroportul orașului Izmir, la 120 km de aeroportul Bodrum, la 8 km de centrul orașului Kusadasi și la 9 km de raionul Selcuk, pe malul mării.

Facilitati hotel

 Hotelul dispune de 2 restaurante principale, 5 restaurante a la carte (pescaresc, turcesc, chinezesc, italienesc, steak-house), 11 baruri, 4 piscine exterioare, 2 piscine interioare, aqua-park, cinema, cabinet medical, centru Spa, lant de magazine, coafor, spalatorie, masaj, sauna, baie turceasca, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua-aerobic, volei pe plaja, basket, mini fotbal, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, darts, tir cu arcul, Aqua-Park (cu intrare), discoteca (cu intrare), canoe, internet wireless, bowling, biliard, jocuri electronice, sporturi acvatice pe plaja, internet cafe. Plaja proprie, cu nisip și ponton. Prosoape de plaja - garantie. La piscina și pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. 

Facilitati camere

Cadă, foehn, halat și papuci de camera (hotel deluxe room), aer condiționat centralizat (hotel), aer condiționat individual (club), televizor, telefon, mini-bar (contra cost), seif (contra cost), pardoseală – mochetă (hotel), pardoseală – gresie (club), balcon, servicii curățenie în camere – zilnic, schimbarea lenjeriei – 2 ori/săptămâna.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie